Kontakt mail je: uskestaze@gmail.com ----------- čitajte nas na : http://uskestaze.comuv.com------------------------------Kontakt mail je: uskestaze@gmail.com ----------- čitajte nas na : http://uskestaze.comuv.com----------------------------Kontakt mail je: uskestaze@gmail.com ----------- čitajte nas na : http://uskestaze.comuv.com/

Ogulinske uske staze

< srpanj, 2014 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

O blogu
Ha, blog o Ogulinu, blog o Hrvatskoj. I sranjima na obje razine.
O sedmogodišnjoj povijesti bloga čitajte OVDJE


Linkovi
Ogulin blog
Maksova makimala
Ogulin u srcu
Radio Ogulin
Ogulin info
Grad Ogulin
Ogulinske uske staze 1

Tražilica
Loading

Televizija

22.07.2014., utorak

Project dabl ju si...

Ameri saniraju sanitarni čvor u ogulinskoj osnovnoj školi. I to ne bilo kakvi ameri, već američki vojaki. Ima nekoliko Ramboa i jedna G. I. Jane. Bit će da smo stvarno u govnima do grla kad nam Nato mora wc radit. O tome nešto piše i Bloger Krule koji kaže:
*********
“Moj rodni grad Ogulin se razvija ka lud.
Investicije pršte na sve strane a za jednu od njih, sanaciju sanitarnog čvora u osnovnoj školi, zaslužna je koordinirana akcija američke i naše vojske.
- “U Osnovnoj školi Ivane Brlić – Mažuranić i dalje traju radovi na sanaciji sanitarnog čvora koje zajedničkim snagama izvode pripadnici oružanih snaga Američke i Hrvatske vojske”
… tako piše jedan ogulinski portal te nastavlja:
-” General – pukovnik Dragutin Repinc osvrnuo se i na najveći američki nacionalni praznik, slijedećim riječima:
Za 10. srpanj, s početkom u 11 sati, najavljeno je svečano otvorenje sanitarnog čvora škole uz nazočnost brojnih uzvanika i predstavnika medija.”
Molim sve medije da poprate svečano otvorenje sanitarnog čvora jer… jer ovakva vojna akcija nije zabilježena još od iskrcavanja na Normandiju.
Što je sljedeće, bojnik Mile Barut navlači fasadu na zgradi općine a amerikanci iz aviona F-16 bacaju cementni špric?”
******************
A u vijestima radija od ravnateljice škole čuli smo i o donaciji u stvarima pa su tako dobili nešto ormara, nešto uredskih stolica, televizora i slićno. U principu, stvari koje i nisu baš nešto korisne školi. No, kako je to ravnateljica rekla :”daru se ne gleda u zube”??!! To je vjerojatno neka nova, i prije svega podobna verzija stare izreke koja u izvornom obliku ide “poklonjenom konju se ne gleda u zube”. Koliko će ovi radovi i cijevi “držat vodu”, čut će se. No što je tu je, ameri nam rade zahode, visoki gosti će to svećano otvorit a “ki će se prvi posrat” u to, saznat ćemo naknadno. Nakon par mjeseci, kad majstori ameri odu, ako se wecei počnu štopat, cijevi pucat ili curit, mogli bi saznat ki je kaj usral. Ako to ne bude vojna tajna i informacija od vojnosiguronosnog značenja za ovaj dio regiona. Jer kaj ako Rusi doznaju da se wc zaštopal? Tada će to vjerojatno netko od domaćih majstora u tišini sanirat. A mi ćemo platit.
- 15:32 - Komentari (0) - Isprintaj - #